Hockeyfrilla till mig och pottfrisyr till den lille

Godkväller landsmän. Det känns som det var skit länge sen jag bloggade om min dag. Har jag rätt eller fel? Huvudvärk eller tandvärk? Skokräm eller valpar?

Så jag tycker vi tar min dag från topp till tå. Vi börjar med att jag valde att köra en extrem säck dag. Frillan slak som en penis efter en dokumentär om fetma eller en reklam film om tandtråd. Så med slak frilla och joggingbrallor tröskade jag till skolan med tunga steg och musik som dunkade i mina öron.
Dagen började med Eso och jag var väldigt närma på att slå ihjäl en människa med ett tangentbord idag faktiskt, helt seriös. Jag stör mig så oerhört mycket på den människan som pratar som en b-skådis och aldrig kan säga ja eller nej. Skicka henne till Parlamentet och hon skulle vunnit skiten. Vi hade redovisning också, den gick väldigt fantasifullt framåt och ingen visste egentligen vad vi gjorde. Men klarade det gjorde vi och tuffa är vi inte.
Jag gjorde även en mega tuff sak. Jag kröp ner i en soptunna! Nu tänker ni en sån liten och det går ju inte. Jag menar en sån riktigt stor grön tunna. Den var fylld med papper men jag tryckte ner mig i den och blev omkring körd lita här och där. Jag hamnade också ute på en grässmata, inte något jag förväntade mig när jag tittade upp från mitt mörka rum.

Efter min soptunns runda så blev det historia i bara en timme och 40 mins. Jag tittade på en japansk dokumentär och Angelica tolkade stolt till mig. Fast hon hördes fransk så hon sög på det.

Sen blev det matematik. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel men det slutade med att jag satt med öronskydd runt mina öron och surade och var isolerad från omvärlden. Hemska lärare!

Nu tänker jag skriva en liten historia som var väldigt kul, så ta och läs den och försök fatta ;)
Angelica: Kan jag få låna suddit?
Jag och Christina kastar våra suddigummi på henne
Angelica suddar med Christinas stora och ignorerar mitt lilla
Jag: Varför tog du inte mitt suddigummi istället för hennes?
Christina lyfter upp båda suddigummina och säger:
Varför skulle hon vilja ha det där lilla suddit när hon kan få det här stora?
Jag: Storleken har faktiskt ingen betydelse
Angelica: Det är inte vad Sara har sagt till mig.
Då gjorde jag visst någon min när Angelica sa det och Christna och Angelica skrattade åt mig väldigt länge och jag blev ledsen...


Sen var det gympa och då var vi nere i gymmet och alla som känner mig vet ju att jag maxade allt och visade upp min extremt stora biffiga kropp för alla!

Efter det vare dans, var skoj skoj idag och vi kom långt fram idag. Toppen. Fyra av fem toasters eller något ;)

Därefter kom jag hem och åt min dagliga dos av mat, fast lite extra idag för jag var lite extra hungrig och extra sugen på några proteiner och extra sugen på kolhydrater.

Jag hade tänkt började på mitt historia arbete men ack nej jag orkade absolut inte, så då stack jag ut med Robin, Stuhr och Ziimpa. Vi gjorde nog faktiskt inget speciellt men hade riktigt kul iallafall. Känns som jag inte varit ute och socialiserat mig på länge. Bloggen tar över mitt liv helt enkelt :O

Där har vi min lilla dag i korthet. Den var sexig och mumsig som ett paket isterband eller godis från Polen. Jag saknar även Sara lite extra idag :)

Jag har kommit på att motionera är helt onödigt. Idag såg jag en tjockis som joggade. Visst om han vill bli av med vikten på det sättet så visst. Men jag tänkte mer på såna som är ute och joggar dagligen. Dom måste ju göra det konstant för det ska göra någon som helst nytta. Och har man verkligen någon större nytta av att ha en bra kondition? Nej jag tror inte det. Så jag kör stenhårt på min diet med chips och godis och drömmer att jag också en dag ska ta tag i tränandet och få sig lite muskler. Fast jag är rätt nöjd med mig själv så det blir väll om några år eller så.

Jag har kommit på att alla nya ego bilder på mig är jätte bögiga eftersom det är så mycket roligare så.
Här kommer en homo bild från idag :D



Puss på skinkan på er alla där ute ! :D<3

2 månader <3

Idag är det alltså exakt 2 månader sen jag blev tillsammans med världens bästa tjej, Sara Roos. Jag kan väll säga att tiden bara har flögigt iväg och jag har nog aldrig varit lyckligare i mitt liv. Har äntligen hittat någon som förstår sig på min konstiga humor och inte surar för det minsta lilla. Även någon som får en att må riktigt bra och känna sig uppskattad hela tiden. Det går nog inte en dag då man inte hör hur bra man är på alla sätt och det är så det ska vara. Att jag skulle bli tillsammans med dig är något jag inte ens kunde tänka mig första gången jag träffade dig. Att jag skulle få chansen att vara tillsammans med den mest omtänksammaste, snällaste, roligaste, snyggaste och underbaraste tjejen på denna jorden är inte något jag trodde. Du är den som är i mina tankar på dagarna och i mina drömmar när jag sover. Jag älskar dig mer och mer för varje gång jag träffar dig. Du har verkligen inga fel, du är perfekt från topp till tå. Att få ligga bredvid dig och titta på dig när du sover eller bara ligga och hålla om dig är nog något av det bästa som finns. Du är den som får mig att må perfekt och att vakna med ett leende och gå och lägga mig med ett.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Sara <3




Eruktus problemus

Här kommer det alla ni har väntat på..... *trumvirvel*   MIN HELG !
Kände ni spänningen, romantiken och tånaglen?

Fredag:
Jag kom ju på att jag redan har skrivit om fredagen, eller typ iallafall. Fredags dag har jag hunnit med. Så vill ni läsa den så är det bara att bläddra ner. Men nu kommer fredagen efter 18.43 eller vad det var jag hade skrivit tidigare.
Jag stack hem till Emelie iallafall, med sprit i ena handen och en tårta i andra. Min mamma fyllde ju år så bjöd alla hos Emelie på tårta. Fast ingen uppskattade blandingen av groggar och tårta... inte ens jag, så jag smetade grädde på Jaqqes kind istället. Hon var jätte borta och sa nog minst 5 gånger att jag var snygg och det var dåligt att jag hade Sara och att Sara skulle vara glad att hon hade mig. Hon sa även till mig att jag absolut inte fick säga detta till Sara. Men gissa vad lilla Jaqqe gör så fort Sara kommer dit? Haha jo helt rätt, hon berätta för Sara att jag är en jättebra kille och hon ska vara glad och att jag är snygg. Man blir alltid glad av komplimanger.

Sen tog vi vårt lilla gäng och började vandra mot Alex. Men det tog ju en jävla tid får jag allt säga. Vissa gick ju sjukt långsamt och andra blev tagna av polisen och sån trevligt. Nämner inga namn. Jag lovar att inte avslöja dig Jaqqe :)
De blev alltså lite småfestande hos Alex med Svenska Amatörer 10 i bakgrunden, ett bra val för er alla porrälskare där ute som känner för att fukta toapappret eller magen lite extra en ensam kväll. Folkets största mål på festen var att försöka få mig att strula med Alex, men nej! TobbE super vägrade rejällt, min tunga ska ej vara i en annan killes mun. Den passar bra i min egna, Saras och på glassar och plastföremål. Jag blev även attackerad av en spritpenna så jag blev ner ritade på hela min mage typ. Det var inte den lilla pennan heller..
Vid halv ett så tog jag, Sara, Christian och Angelica bussen till Munka. Haha vi var dom enda på hela bussen men vi hade nog ljud för oss som om vi varit 43,5 st. Eller jag iallafall, bara för jag är en sån rolig typ.
Väll i Munka så tog det inte lång tid förens jag hade däckat i Saras sömn och sov som en söt liten tysk scout med hemorojder. Jag fick även kladdkaka när jag kom hem till Sara så åt den fort som fan, sen somnade.
Godnatt till er alla från mig :)

Lördag:
Vaknade bredvid världens bästa människa idag, mig själv. Jag är så himla bäst, vacker, snygg, fin, Pettson, underbar, sexig och Findus. Nej jag snackar såklart om Sara, och som vanligt så vaknar vi halv tidigt och det tar nog minst 3 timmar innan någon av oss orkar lämna sängen för att kunna få något att äta. Vi kommer alltid på massa smarta grejor att snacka om, jag tror vi två egentligen är super genier vars mål är att sälja trädgårdstomtar och livnära oss på leverpastej från Polen.
Efter förtäringen så blev det hård skrubbning av TobbEs mage, för den var ju inte alls helt svart och nerkladdad med massa trams. Så nu fick jag se hur jag hade sett ut om jag var en neger, det var rätt svart men gav en mysig men obekväm känsla faktiskt...
Men vi tog bussen till Ängelholm sen iallafall med Jenna. Vi hade ett mål i våra skallar, att titta på Kenny Starfighter! I Ängeholm så möte vi upp biffarna Christian den stora och Muppen den lille. Dom hade tränat och luktade något oerhört mycket svett. Folket på bion kastade wunderbaums på dom. Nej det gjorde de inte men hade varit något otroligt underhållande om dom hade gjort det.
Vi tittade alltså på filmen Kenny Starfighter och jag säger till alla där ute att det är en film som man måste se! Fy fan vad rolig den var alltså. Johan Rehborg, Björn Gustavsson och den som förvånade mig mest Johan Glans. Riktigt jävla kul film. Hade betalat igen för att se den. Massa underbara citat som man redan sugigt in i skallen.

"Aj aj aj mitt på knölen mellan skinkorna"
"Va sa du?"
"Men du då!"
"På väldigt kort tid"
"Nu ser jag på dig att du är lite irriterad, det kallar jag kaos! Haha!"


Efter den underbara filmen så blev det hem till Sara med folket. Vi lagade mat, kyckling med pommes och bearnais (?) sås. Eller rättare sagt, jag lagade maten! Dom gjorde salladen eller något annat helt oviktigt som egentligen inte spelar någon roll till en god måltid. Efter min underbara måltid så tittade vi på film, först Bert och sen på Hipp Hipp Hora, yeah för svenska filmer! Sen blev det Singstar, det spelet är gjort för tjejer och djävulen har haft ett finger med i spelet. Hatar det! Vid ett eller kanske två, beror ju helt hur man räknade med klockan eftersom man klabbade med det igår, så stack dom tre individerna hem och ensamma kvar blev jag och Sara. Vi säckade ner oss i sängen och tittade halva 1408. Sen fick jag ett chipsryck så hon fick hämta chips och vi tittade på Euro trip istället, mycket najs film får man säga. Nu har man ju sett den typ 20 gånger men skrattar lika mycket varje.
"No, you're not a girl. Just a cool guy with long hair."
Vill bara erkänna för Angelica och Christina att det är exakt så jag känner för er två.

Min lördag var det, tack för allt och alla skratten :D <3

Söndag:
Gissa var jag vaknade idag? Och den som inte kommer på det är en idiot och förtjänar inte att bli kallad Kalle Anke längre...
Dagens morgon samtalsämne var att Sara är en tönt och pluggis och endast förstod förkortningar. Så där låg jag i sängen och sa massa förkortningar. Sen när hon frågade vad det betyde så fick jag ju komma på några.

KKP = kåt kort potatis
MSN = mycket snygg naken
DLID = dålig låt i datorn


Där är några av alla undra, så om någon minns vad jag sa under söndags morgonen så ring 08 702 00 90.

Den stora delen av dagen så säckade, svettades och svullnade vi. Vi spelade även tv-spel, jag ägde ut henne på Tekken något oerhört stort, 10-3 till världens bästa tv-spelare. TobbE! Sen spelade vi tennis på WII och jag lät väll henne vinna lite sådär, kan ju inte krossa den lilla flicka totalt som Barbapappa sa till Barbamamma på julafton. Bowling på det sen, då ägde jag självklart ut henne, ingen annan som hade förväntat sig något.
Sen hände väll inte så mycket mer under dagen, vi åt chokladpudding.
Jag mobbade även Andreas och Kevin, som var Christians kusin, lite besviken eftersom dom inte alls var lika...

Här var hela min helg iallafall, hoppas ni fick några skratt för det fick jag när jag upplevde alla dom här sakerna iallafall.

Om någon undrar vad eruktus problemus är så är det när man får ofrivilligt stånd, en sjukdom som jag själv har kommit på. Folk mellan 12-20 års åldern drabbas av det oftast när dom ser damcyklar eller Hello Kitty saker.

Allt för mig, simma lugnt i marmeladen tills ni äter fisk nästa gång :D
Tjosvejs!

Kenny Trött

Hejsan hoppsan små barn. Jag brukar ju alltid skriva om vad som har hänt mig sen sist men nu kommer det mer vad jag ska göra, vad jag gör och hur jag mår. På söndag kväll kommer hela helgen som ett stort reportage av super journalisten TobbE a la mud ;) än så länge kommer det handla om fest, poliser, strul med kille och neger TobbE. Oj oj ni kan knappt vänta va? Så håll koll på min blogg på söndag så får ni läsa allt med en krydda fantasi.

Just nu iallafall sitter jag hemma hos Sara, hon spelar Guitar Hero och suger. På guitar hero då alltså. Jag har precis duschat bort allt svart från mig och sitter och säckar som fan i hennes sofffa i kalsonger och tröja, använd er fantasi små barn.
Senare ska vi in till Ängelholm med massa andra människor, inte säker på vilka men vi ska titta Kenny Starfighter, den filmen kommer vara super tuff :D får vi hoppas, annars stämmer jag dom. Sen ska vi hit igen med alla människor och äta massa god mat, jag ska stråla i köket.

Vill bara berätta för alla att jag känner mig skit trött, så om det är någon som vill skicka hit en brevduva med en coca cola så hade jag blivit jätte glad. Jag har lite små damp på Saras dator med, helt cp att skriva med. Blir ju fel hela tiden, såhär mycket har jag aldrig behövt sudda på grund av stavfel -.- men jag tycker om henne lika mycket iallafall <3

Men som sagt, kom tillbaka på söndag så kommer hela helgen. Dag för dag, känsla för känsla, matbit för matbit, gris för kyckling.

Och glöm inte barn:
Modig som ett lejon, flitig som en myra. stark som en björn och horig som en fjortis
Glöm aldrig dom orden när du tittar på Postkodsmiljonären nästa gång

Allt för mig förtillfället, nu ska jag tracka Sara för hon är så dålig .
Hej då!

Dansande No-prov

Gokväller alls mäktiga svampar :D
Idag skriver vi ett inlägg exakt 18.41 iställer för 23.41 som det brukar vara. Idag blir det lite tidigare efter jag ska äta snart och sen blir det fest hos Alex och efter det så förflyttar jag mig på ostadiga ben till Munka, mitt andra lilla stuga typ.

Idag har jag gått i skolan allesammans! Makalöst mirakel, fast jag alltid är där. Vi skulle börja dagen med matte, så jag hade laddat upp med miniräknare, linjal och tre köttbullar. Men nej då... då hade vi ingen matte och istället skulle vi träna stämmor till musikalen. Det gick faktiskt jätte bra, jag tror jag sjunger rätt iallafall, ingen som klagar. Jag försöker oftast härma en döende giratt och det uppskattas med blickar och saker som kastas på mig :D

Efter det var det engelska, den människan är ute efter att sätta dit mig hela tiden alltså. Jag och några andra var klara med uppgifterna för länge sen innan dom andra. Så hon hoppade över dom som var klara när hon förhörde dom andra. Men klart som fan frågar hon mig iallafall om jag kan svaret och sen ber om ursäkt eftersom hon visste hela tiden att jag var klar. Vilken tant säger jag bara! Jag blev så arg så jag började tugga till en spets på min penna och sen skriva en uppsats om kalkoner och deras umgänge. Nej det gjorde jag inte, men skrev en uppsats.

Sen skulle hela musik klassen spela och ha sig för varandra, vår grupp var bäst med This is the life. Vill även ge ett extra poäng eller stjärna eller något till Josefin för hennes försök, du var bäst. Efter oss då ;)

Därefter var det mitt favorit ämne, lunch. Tänker inte skriva mer än så för mat är gott och det vet alla! Dator på det sen, yeah vi gjorde massa uppgifter och var grymma helt enkelt jag och Linus.

Sen blev det naturkunskap prov, oj oj vad jag stressade när jag gjorde det men blev säkert massa bra. Jag svettades så mycket så när jag var klar så fick jag ta fram min uppblåsbara plastbåt och börja ro för hela mitt liv mot dörren. Resten av klassen dog i svettolyckan, R. I. P. Es-08, ni är dåliga på att simma..

Haha blev dans sen och vi fick prova kläderna. Kommer komma bilder på det sen men jag var najs som fan som arab eller vad man nu var. Såg ut som någon som skulle smälla inom en snar framtid iallafall. Så blev inget seriöst idag med dansen men vi kämpar på sakta men säkert iallafall.

Vill säga stort grattis till min mamma idag som fyller 25 ! Hon säger att hon gör det men tvivlar något på det faktiskt, hon ser inte ut som en dag över 26 iallafall.. Så lämna ett grattis till henne här så förmedlar jag inte det till henne.

Kolla här allesammans vad Ellinor skrev om min blogg på hennes blogg http://absoluteellinor.blogg.se/
Den är helt klar att läsa, jag läser ju den varje dag så det kan ni ju också göra .

"Nu ska jag berätta för er vilken blogg jag tycker är bäst av alla, helt enkelt världen bästa blogg, på alla sätt och vis!
Jag skulle också vilja kunna skriva lika härliga texter som denna ursköna musikaliska kille från klippan. Hans texter får en att skratta och bli road resten av dagen. Det är verkligen en blogg av sin egna klass, jag syftar självklart på den bästa klassen!

Måste säga att jag är så avundsjuk man kan bli på din blogg, jag ser upp till dig och tänker bli minst lika bra bloggare som dig, det ska du ha klart för dig! :D

Gå in och läs och bli lika förälskad i hans blogg som jag blivit.
bestoftobbe.blogg.se
"


Ska försöka ta och skriva ett inlägg imorron med, då lovar jag er massa skojigheter.
Kysshej på din leverpastej sålängen tills vi hörs nästa gång.

This is the life

Gokväller alla trogna läsare. Idag måste jag göra er lite besvikna... jag har ingen fantasi till att komma på något roligt eller något sånt idag. Så jag bara skriver på om min dag så märker väll du själv om det rycker i läpparna eller näsborrarna...

Idag är det alltså torsdag, då stor gympa och ensemble på schemat. Två lektioner där det brukar vara stor suck på i vanliga fall. Men idag var det faktiskt riktigt skoj på båda. På gympan spelade vi basket och att säga att jag ägde ut alla är väll en liten överdrivt. Men Angelica sög verkligen och då skojar jag inte.. Hon var nog den som sköt mest på mål och gjorde minst mål.. det är inte lätt i detta samhälle där längden spelar så stor roll.. på både det ena och det andra ;) Wilma var också lite allmänt psykad, visste inte att basket var en sport där man slänger sig på människor när dom har bollen xD

Sen blev det då ensemble då alltså, lektion då vi spelar som ett litet band. Jag, Linus och Carl började spela This is the life - Amy Macdonald, sen mitt i allt så började Anton och Tobias spelade med. Fy fan vad roligt det var. Förresten, den låten är riktigt bra måste jag bara säga till alla. Den skiljer sig stort från sån musik jag brukar lyssna på men den är najs som fan faktiskt.

Efter skolan kom ju min absolut favorit människa hit direkt från Munka Ljungby, Sara Roos, min söta lilla flickvän. Hon hjälpte mig att plugga på naturkunskapen och smart som hon är så fattar jag faktiskt lite mer än innan. Hon är perfekt helt enkelt :)<3

Vi har även en ny låt som passar oss som ankan i kylen, Green Day - I don't want to fall in love. Helt klockrent tycker jag faktiskt :D

Detta får nog vara allt för mig idag, hade tänkt lägga ut en film på This is the life live men den filmen jag vill ha är visst omöjlig att titta på nu på grund av rättigheter och annat mög, homo säger jag bara...

Så istället kommer en film på en kille som gör att man vill slänga sin gitarr men även kämpa på så in i helvete.




Så alla där ute, ät en glass och slicka på era knäskålar tills nästa gång jag skriver något :D

Halloj Kamrater !

Idag är jag mycket glad faktiskt, lite mer än vanligt faktiskt. I'm so fucking happy I could cry som jag hade sjungigt om jag sjungigt med i Nice Guys Finish Last låten med Green Day från 1997.
Jag är så glad för så massa saker i mitt liv nu faktiskt. Allt är helt pefekt och Green Day släpper sin skiva den 15 maj. Oj oj kamrater ni skulle sett mitt leende, det leendet har jag endast när jag ser eller tänker på Sara. Alltså ett gigantiskt leende på läpparna.

Idag var det våffeldagen, Sieg Våfflan säger vi bara. Hoppas alla firade den stort och saftigt men inte så kletigt. För det gjorde jag iallafall. Muppen och Robin var också med som ätare av mina underbara våfflor som jag gjorde helt själv. Hälla en påse med pulver och lite vatten i en skål och röra om är verkligen en utmaning, men ack så jävla grym jag var!

Måste berätta om vår lilla utflykt till Storköpet. Storköpet är som mitt andra hem, jag älskar att gå runder och titta där. Fast ibland springer jag bara för att retas och spela tuff. En gång så paddlade jag inne på Storköpet, men det var ingen som såg mig bara för det var med en låtsas båt som bara jag och min fantasi såg :D

Mene på Storköpet iallafall så stod där något som var väldigt likt en mat tant och delade ut våfflor. Jag är ju inte den som tackar nej till gratis mat precis så vi tre musketörer, som är tuffa som stål och inte kallar oss de tre musketörerna utan Musses super klubb och en halv gick fram till tanten och tittade det tuffaste vi kunde på henne så hon kastade tre våfflor till oss. Robin skulle ju vara lika bögig och vänlig som vanligt så han började prata med henne om grädde och om olika sorter och pris. Suck på han alltså... Men då fick jag någon sorts superkraft från mina skor så när vi stod där och Robin och hon pratade så bara säger jag helt plötsligt "håll käften" till tanten. Hon hörde inte mig som var lite synd, men jag och Robin började skratta som fan men hon pratade på ändå så då kom ett ryck till "men snälla du, kan du inte bara vara tyst?". Efter det så började jag skratta så jävla mycket så jag var tvungen att gå därifrån, det var en riktig impuls grej som bara hände. Livet kan vara allt roligt.

Efter vi hade köpt på oss två paketer våfflor och grädde så traskade vi hemåt i långsamt tempo hem till mig och började gräddningen. Så där satt vi vid mitt kök, tre mat upphetsande ungdomar och tryckte i oss en våffla efter en annan och hade en riktigt trevlig stund med massa prat och trams.

Därefter kom Stuhr hem till mig också och förstörde hela stämningen, alla blev djupt deprimerade och började läsa Bamse och tuggade på varandras tår. Helt sjukt faktiskt. Nej hon kom med sin säckhet och sin positivitet så vill alla blev lite gladare än vi redan var faktiskt. Vi spelade Mario Kart och hon sög något oerhört mycket. Jag ägde ju ut alla eftersom jag är så jävla grym!

Sen tickade tiden ifrån oss och vi var tvungna att följa Muppen till bussen. Då råkade jag cykla in i en buske. Var ju inte alls meningen eller så. Sen var det ju tvungna det så jag fick göra det igen så de kunde filma. Men vad gör man inte för ett skratt egentligen?

En tant började prata med oss på busshållsplatsen, mer än så säger jag inte ;)

Men efter det så blev det hem till Frida där jag snodde hennes dator och skrev i hennes blogg, här kommer en del av det :)

"Just nu sitter jag hemma hos Frida och hon typ misshandlar Robin grovt. Som alla vet så är Robin en mes och får stor stryk av den lilla blonda saken från Klippan.
Men vi gillar dom båda iallafall, trots där är allvarliga fel på dom och dom luktar illa. Snart ska vi gå till affären där bara äckliga människor handlar, Netto. Det måste betyda att vi också är äckliga men det är ju bra, då är vi någonting iallafall :D

Jag stör mig något oerhört på hennes dator för den typ är skum när man ska skriva stor bokstav, man råkar alltid trycka in pil-knappen uppåt och då  hoppar man upp en rad ju... suck alltså.

Detta är första gången jag är hemma hos Stuhr, det tog mig nästan ett helt år att komma upp här. Men äntligen är jag här och det känns som att få slicka en Gud i armhålan och riktigt njuta av det. Nej skojade bara, det är klirr här som fan.
Men jag har hunnit att både snora och fisa på hennes rum för alla som vill veta :D
Nu lyssnar vi på All the same, det är kram-låten, vi ska kramas massa i sommar :D inte jag med frida utan med folk i allmänheten.

Nu ska jag springa fort som fan härifrån, pusshaj och besök min blogg :D
"

Efter jag och Robin hade varit där så hittade vi en fräsig dörr som vi gick genom, några dörrar senare så var jag uppe på Fridas tak! Hon bor i en lägenhet så det var rätt fräckt att se ut över Klippan så .

Måste bara skriva också att jag och Muppen försökte även plugga lite, hon blev lite irriterade att jag bara kunde ett svar på alla frågor och svaret var på ett sätt fel.
Maskarna dör, eller vad säger du Angelica? ;)


Detta var alltså min dag det, kommentera gärna det så blir jag typ happy!

Have a nice night , pusshaj på er läsare.

15 maj så jävlar !
I been waiting a long time for this moment to come now.



Hårig rumpa

Ja tisdag idag då alltså och Andre ramlade i trappan på eson, fy fan vad jag skrattade !
Kan bara säga att jag har haft något extremt kul i skolan idag, fy fan vad jag har garvat. Ont i käkarna. Chips problem, otuff lärare, mensig lärare, förstört sexliv och massa med. Jag tycker verkligen om min klass :D

På tal om förstört sexliv, det har jag nu iallafall. Tack vare Charlie, Angelica och min livade fantasi. Vill nog inte gå in på mer detaljer men det har att göra med en sjuk historia och en väldigt hårig röv... jag är förstörd...

Min matte lärare var jätte irriterad idag, tror jag hade med det att göra faktiskt. Har glömt vad jag gjorde men sjukt sur blev hon och började skälla på alla och sånt. Jag satt med ett stort TobbE leende på läpparna. Det ska vara TobbE med stort E för annars vill jag inte vara med. Jag kan rimma! Vilket geni jag är alltså.

Vi dansade idag också, fy fan vad jag inte orkade idag alltså. Blev med härlig inlevelse och hög koncentration.
Men nu ska vi inte prata mer om det för jag ska dansa på fredag också och antagligen på hela påsklovet, skjut mig -.-

Men när jag kom hem så fick jag lite härligt krubb, makaroner och falukorv iallafall :D
Efter jag hade krängt det så tog jag mig en macka, honungsmacka dessutom.

Oj här kom en lista på mina matvanor, det är najs ;D

Sen på kvällen gick jag ut med Robin, vi träffade på Stuhr och Elin och tramsade massor med dom.

Detta måste varit det sämsta och tråkigaste inlägget jag någonsin har skrivit, det är bara för jag har älskling på telefon just nu och hon suger fantasin ur mig :P <3

Jag skriver en onödig fakta istället så ni får något att tänka på :D

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat. tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe

Det var allt för mig och glöm inte att imorron att det är våffeldagen ! :D

God mat och Lilla Sjöjungfrun

Hejsan.
Som jag har förståt så är där rätt många som tycker min blogg är rätt trevlig och rolig att läsa. När jag hör det så blir jag lite pressad faktiskt. Känns som att jag har en press på mig att skriva roligare och roligare saker hela tiden. Det blir svårt att toppa varje dag faktiskt, kan inte alltid ge 100 på bloggen ju. Men jag gör ett försök idag igen och låter min fantasi flöda så mycket jag kan :D

Det är alltså måndag, det är första dagen på veckan och ännu en dag närmare julafton. Måndag är en dag då man har en chans att försöka göra sin vecka bättre än vad förra veckan var. Men det kan även vara ett slut på en riktigt bra vecka man har haft. Skumma tankar som håller en vaken hela nätterna eller dagarna om man skulle vara en fladdermus eller beroende av honung...

Idag är det alltså måndag, som jag skrev ett stycke upp. Glöm inte att det är måndag allesammans!
Jag har haft mycket skoj i skolan idag faktiskt, men det bästa var nog på svenskan när Angelica sa till mig när min svenska lärare hörde att jag skulle skriva en novell om filmen "Liten dansk möter stor svart" och alla med lite snuskig fantasi och erektion i högsta hugg fattar vad jag menar. Kan tyvärr inte länka den här, tror det bryter mot regler eller nåt. Dåligt faktiskt.. porr som är så bra för samhället egentligen.
Men min lärare förstod nog också vad vi menade så när jag började berätta om den så bad hon mig att bli tyst och sen gick hon. Jag frågade faktiskt också om jag fick skriva en sexnovell, det fick jag men tror jag skippar det faktiskt.
Hon sa jag kunde skriva om något lyckligt, till exemple om min första kärlek. Då svarade jag:
Du sa väll något lyckligt? Den slutande i en djup depression och alldeles för många kokosbollar.
Då skrattade hon åt mig och gick ännu en gång ifrån..

Idag har jag lekt med min Linus, jag kallar han min för jag har faktiskt köpt en del av han från hans föräldrar, det var helt klart värt det :D så inget bögigt med det för jag är super hetero,  de säger min flickvän iallafall :D det är alltid bra att skylla på att man har flickvän, det är typ ett tecken på att man är hetero när man har det. Vilket geni jag är.

Vi tittade Lilla sjöjungfrun för vi snackade massor om den i skolan idag så vi var tvugna att titta på den. Mycket bra film och rolig :D man uppskattar Disney filmer mer nu än vad man gjorde när man var liten, man fattar allt det roliga eller skrattar åt det som inte är roligt men roligt i ens egna ögon och öron och halsmandlar.
"Jag tycker han är stiligt"
"Jag tycker mer han är hårig och slaffsig
"

Hur kul är inte det citatet typ? TItta på filmen om ni inte fattar vad jag menar ;)
Här kommer den bästa sången från den filmen iallafall :D





Jag och Linus har också lagat massa god mat ! Kyckling med pommes och bearnais sås eller hur fan man stavar det. Ni fattar vad jag menar ;) Förra veckan kunde jag koka ägg, nu steker jag en hel jävla kyckling. Fast Linus gjorde det mesta jobbet, men det är strunt samma för jag hjälpte till. Vi borde ha ett matprogram, Mud Meals skulle programet heta och Ernst Kirchsteiger skulle kommentera programmet. Det hade jag tittat på iallafall.

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva, bara att jag har haft nedrans skoj med Linus och är väldigt stolt över maten jag lyckades laga idag.

Hoppas någon fick sig ett gott skratt annars kommer här en rolig bild som jag tyckte var skoj.



Dagens låt är The Offspring - Want you bad

I want you
All tattooed
I want you bad

Complicated
X-rated
I want you bad

I mean it
I need it
I want you bad, bad, bad, bad, bad
Bad, really really bad



Jag saknar även min Sara massor idag :)<3

Helgen !

Här kommer ett inlägg om min helg och jag kommer inte försöka vara roliga på något sätt. Bara skriva exakt vad som har hänt mig och mina bravader.

Fredag:
Studiedag för det flesta, men ack nej... estetarna dansade i sju timmar istället. Men tiden flög förbi och vi fick både bullar och pizza. Så det var ju najs ;) checka in musikalens blogg http://josephmusikalen.blogg.se/ där kan du titta in massa roliga filmer och annat skoj som händer :) fick skjuts från Saltito eller vad fan det heter av Bengans mamma hem till Johannes där jag väntade på bussen, tack säger jag bara :D slapp jag vara ute och frysa och tjänade 4kr på min resa. Blev till Munka då alltså efter mitt sjutimmars långa dans pass. Där var ju Sara och Muppen. Sara var glad och Muppen var lite småt irriterad, men det är ju så det ska vara. Så jag kom dit med min trötthet och satte död i stämningen helt enkelt. Sen kom Christer dit och vi käkade tacos, mums får man väll säga trots man hade tryckt i sig en halv kebab rulle några timmar tidigare. Därefter blev det att sätta säcken i soffan och titta på Date Movie, fy fan vad den filmen är kul alltså! Förstår inte hur den har kunnat få så dåligt betyg alltså... Sen blev det Hundtricket, en gammal klassiker säger jag bara. Så där satt jag och sa alla replikerna innan dom kom, vilket proffs jag är! :D sen gick jag och Sara hem till henne och sov, jag däckade ganska snabbt kan man väll säga :P

Lördag:
Vaknade brevid älskling, lika möjs som vanligt. Hon bjöd mig på frukost på sängen för jag frågade och sen spelade jätte överraskad :D  därefter fixade vi oss, alltså ni vet när man borstar tänder, duschar, fixar frillorna, rakar benen och jagar bävrar. Vi begav oss med bussen mot stora Klippan med säck som mål för dagen. På bussen åt jag en hel godis påse också, jag fick ont i magen. Hemma hos mig blev jag bemöt med glädje när mina föräldrar undrade vad jag gjorde hem och varför. Dom älskar mig för den jag är helt enkelt. Jag och Sara beslöt oss att göra något ansträngade, svettigt, upphetsande, spännande, utforskande och väldigt erotiskt i min säng. Att sova. Så det gjorde vi några timmar tills det blev mat. Det blev tacos idag igen ! Vilken fantasi denna världen har alltså. Tack gode Gud för Astrid Lindgren säger jag bara. Efter förtäringen så blev det att använda fötterna för att gå till älskade Storköpet för att få lite läckerheter till kvällen. Vi bädade ner oss i sängen igen och tittade på Robinson och därefter Disturbia, ruskigt bra film faktiskt. Eller nu ljög jag faktiskt, vi tittade på Disturbia innan maten men jag orkar inte gå tillbaka i texten och ändra så ni får läsa en lögn först och sen läsa sanningen :) vi tittade nog på något program som kom på trean efter Robinson. Jag vet vad du gjorde förra lördagen hete det, haha skit kul var det. Sen blev det American Pie 2, den filmen är också riktigt bra. Och efter det blev det Fight Club, fast jag somnade. Nu läser ni och tycker vi hade en jätte tråkig lördag för vi bara låg inne och tittade film. Men fuck you säger jag bara, vi valde att göra detta för att snoret har slagit till hårt på våra kroppar och vi orkade inte göra något. Trots folk tjatade på oss

Söndag:
Gissa vem jag vaknade bredvid ? :D Gissar ni på Arne Weise så är ni faktiskt rätt fel ute för det var Sara. Vi var hundvakter så vi hade ett litet monster i sängen. Nej inget sånt monster som man hittar under sängen, för han är på semester just nu. Han heter Ralf och är 36 år gammal och jobbar som mäklare på dagarna och monster under min säng på kvällarna. Han ser ut som en grön karaflufftuss, den som inte vet vad en karaflufftuss är vet inte vad en karaflufftuff är. Men vi hade Pärlan i sängen, en liten brun jobbig puddel som tycker om att bita mig på fingrarna och i tårna. Men det är sånt som händer som jag brukar säga. Vi vaktade hundar och åt mackor till frukost typ. Sen blev de fix med trixs och sen en lång promenad bara för det är skoj att vara ute. Sen skulle typ Sara hem med den dumma bussen. Haha måste bara berätta att när vi stod vid busshållsplatsen och pussades så stod där en liten flicka som stirrade på oss hela tiden. Det var inte diskret eller något sånt. Hon stod precis bredvid och bokstavligen stod och stirrade på oss. Då gjorde TobbE det mognaste han kunde göra, stönade. Sen åkte Sara hem med den dumma bussen och på vägen hem så träffade jag på Adam och Shomme, så blev att stanna och samtala med dom en liten stund innan det blev hemåt för att äta. Efter jag hade ätit så kom Linus hem till mig, vi pratade massa skit, tittade Beck och var på Storköpet. För att göra det kort och enkelt, börjar bli trött så orkar inte skriva så mycket mer faktiskt.

Ja, detta var min helg då, säck som fan men samtidigt så underbar :)<3
Måste tillägga att jag älskar Sara och att hon har ett sugmärke på hakan ! :D <3

Allt för mig, puss på skinkorna tills du läser min blogg nästa gångn ;)

Star For Life

Idag har Star For Life varit på skolan, fy fan vad härliga människor och vilken känsla de hade i sång och dans.. Varför kan inte vi stela svenskar känna likadant? Nej, detta var en tuff upplevelse. Helt sjukt han som sjöng bas säger jag bara.. Sen tenoren var riktigt härlig när han berömde oss för vår opera :P
Här kommer en liten beskrivning om vad Star For Life är, snodde allt från Ida ( http://idaaalltochlitetill.blogg.se/ )eftersom jag är lat ;)

Star for life är en organisation som jobbar för att förhindra att HIV och AIDS sprids hos framförallt ungdomar, dom lär dom hur man kan säga nej och att dom helt enkelt ska följa sina drömmar. Star for life har då skolor i blandannat sydafrika och man kan säga så här, jag e såå sugen på att åka ner där och få mitt projektarbete i 3:an baserat på att hjälpa projektet att växa!
Ungdomarna som föresten sjöng i kören va sjukt duktiga och även fruktansvärt sociala, så den här dagen var tipp topp.
Om ni vill läsa mer om Star for life projektet tycker jag ni ska gå in på http://www.starforlife.org/document.asp


Så vi sjöng alltså med dom i skolan på torget idag, gick riktigt bra faktiskt.
Sen var vi med och sjöng med dom på Snyggatorpskolan, mycket trevligt :D

Min flickvän har också hunnit att vara här, trots de bara var för en kort stund. Hon tittade på när jag failade en massa när jag skulle göra nudlar och annat. Men sen faila hon när vi skulle gå till bussen och då var det jämnt tycker jag :) oh vad jag tycker om dig :) du gör mig så glad <3

Imorgon är det fredag och då är alla lediga! Eller vänta... hmm.. hur var det? Nej alla vi esteter som ska vara med i musikalen är ju och dansar från 09.30 till 16.30... Jippie ! ...suck...

Här kommer tre bilder från idag:




http://hd.se/klippan/2009/03/19/deras-saang-hjaelper-barnen-i/  <-- Läs mer här

Blogga?

Hejsan allesammans :)

Blogga... hmm... det gör man väll för man ska berätta vad man har haft för sig sen senast? Men tänk om man inte har gjort något speciellt? Ja, idag gick jag i skolan som större delen av året och sen kom jag hem och tittade på tv och åt Frosties...
Är det verkligen det folk vill läsa? Folk vill väll läsa intressanta saker? Hade typ varit coolare om jag skrivit, idag struntade jag i skolan och flydde till Danmark i en kanot och öppnade en Anonyma Alkolister klubb i Helsingör? Det hade ju varit intressantare.. men jag hade ändå klämnt in att jag åt frosties för det är gott ;) Flingor funkar i alla åldrar, särskilt när man får med sig en leksak också. Då har man en tråkig dag räddad. Men nu har jag inte tråkigt så då kan jag skänka min leksak till någon som har tråkigt eller afrikanarna som kommer imorgon. Tror man skulle ge de 200kr så de kunde sprida AIDS vidare eller nåt... eller kanske ge dom en utbildning? Men hellre vara musiker än att ha en utbildning, så dom borde ge 200kr till alla oss som hellre är heltidsmusiker än att gå i skolan. Ska ta fram detta förslag imorgon när vi ska spela med dom. Men för 200kr kan jag få massa roliga saker för, så tror jag behåller mina slantar i min gris så får dom tjäna pengar på annat. De kan ju alltid panta burkar, fast då kanske Bosse slår ihjäl dom. Men vad gör man inte för lite pengar egentligen som Yassir Arafat brukar säga. (jag googlade hans namn så jag inte skulle skriva fel) Nej vet inte om han sa det, men hade varit skoj om han sa det på svenska. Men nu är han död så rest in peace.

Men tjohej, här skrev jag ett jätte ointressant inlägg men ändå intressant. Måste ha varit Frostiesen...


Jag har typ stor brist på låtar jag vill lära mig så om någon vet någon trevlig låt man kan lära sig på gitarr så skriv :)
Här kommer en bild från när jag var med i tv, vi hade mer tittare än Melodifestivalen ;)

tv

Whatsername?

Vill bara att alla ska veta att denna är en av mina favorit Green Day låtar :D
Text finns under för alla som vill sjunga med ;)




Thought I ran into you down on the street
Then it turned out to only be a dream
I made a point to burn all of the photographs
She went away and then I took a different path
I remember the face but I can't recall the name
Now I wonder how whatsername has been

Seems that she disappeared without a trace
Did she ever marry old what's his face?
I made a point to burn all of the photographs
She went away and then I took a different path
I remember the face but I can't recall the name
Now I wonder how whatsername has been

Remember, whatever
It seems like forever ago
Remember, whatever
It seems like forever ago
The regrets are useless
In my mind
She's in my head
I must confess
The regrets are useless
In my mind
She's in my head
From so long ago

Go, Go, Go, Go...

And in the darkest night
If my memory serves me right
I'll never turn back time
Forgetting you, but not the time.

Historie arbete

Sitter högst upp i hela skolan nu i en rutten dator sal och letar fakta till ett historie arbete, Nanjivngmassakern.

Japanarna dödade bara mellan 200 000 - 400 000 civila och våldtog mellan 30 000 - 80 000. Men det är väll rätt lugnt iallafall? Sånt som händer som jag skulle säga. En värdeslig sak som Karlsson på taket skulle säga .

Idag blir det dans till sju. Yeah ! Helt onödigt för på fredag kommer vi ändra om allting igen så.. waste of time

Jag precis: "Christina vet du vad jag vill?" 
Christina "nej, vad vill du?"
Jag: "Jag vill älska med din skiva i bakgrunden" :D


Idag är Shreaks lillebror i skolan :D kommer antagligen bild på det senare ;)

Allt för mig, pusshej :)

Familjen

Då ska jag skriva om min lördag, men tänker inte skriva lika långt som i onsdags, finns där ingen ork till faktiskt.

I lördags blev det fest med massa esteter och Sara på Korpen, mycket trevlig kväll får jag säga och jag tackar alla som var där och grattis till Marie på hennes 20-årsdag :D

Tycker vi inte behöver gå in mer detaljerat på den festen faktiskt ;)

Söndags vaknade jag bredvid min lilla flickvän och seg var det någon man var.. man mådde som man förtjänade helt enkelt :P
Vi gick till Korpen för att se om någon var kvar och jovisst. Där var massa glada människor som pratade om gårdagens bravader. Jag fick även hjälpa till att städa, men det förtjänade jag ändå så.

Sen gick jag och Sara hem och bakade massa goda muffins, lägg märke till att jag skrev vi och inte jag. :D
Därefter blev det massa säck till Ondskan, sånt gillar vi på söndagar :)

När hon hade åkt hem så gick jag först hem och åt och sen blev det till Korpen där det var några kvar. De hade kommit på att vi skulle sova där hela natten och festa vidare, så det var ju klart man joinade. Det var ju lill fredag eller vad någon kallade det :P Så då blev det att festa vidare och sånt trevligt hela kvällen.

Så på måndag vaknade man på en madrass med en dyna som kudde och en gardin som täcke, man kände sig som en riktigt luffare .

Så då gick hela "Familjen" till skolan i samlad trupp för vi skulle ha något miljö möte i aulan. Ja, vi kallar oss Familjen nu för vi är som en stor familj ungefär, som bor i en klubbstuga och pumpar pumpen, tha dank. Ni fattar vad? ;)

Var jättekul för hela familjen satt på en lång rad i aulan och alla låg och sov, tyckte lite synd om hon som pratade som fick en hel rad att sova... Men det är Familjen det :)

Sen gick jag och Charlie hem för jag var trött och han ville träna på gitarrläxan, han lämnade mig vid elva och jag fick sova en timme, yeah för faen ! :D

Har även lekt med Skinkan idag, förlåt för jag var så säck men va fan, sånt som händer och jag varnade dig innan :D

Jag har också ätit världens godaste kebab rulle ! Jag vill hylla hörnan ! :D

Bild sen festen :)




I give you the best of me. <3

Biffig biff

Fy fan vad jag är trött... inte en aning om vad det kan vara, kanske är tabletterna.. vem vet? Har skit ont i halsen men det är ingen ovanlighet faktiskt så de är bara att leva med :)
Klockan är nu 15.37 och jag sitter och lyssnar på musikal låtarna om och om igen.. Go go Joseph säger jag bara !

Någon mer än jag som tycker det är mysigt att äta frukost med sin familj? Det är något speciellt med det alltså, kan inte riktigt förklara men men hoppas ni fattar :D

Idag har jag hunnit att träna på Ted Gärdestad låten och städa mitt rum, mycket stolt över mig själv faktiskt!
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så allt folk kan komma hem till mig så jag slipper sitta i min ensamhet med extremt hög musik.

Men men det är sånt som händer. Nu kommer här lita bilder sen igår :

TobbE BiffCharlie bakarChristina bakar


Haha kolla vad någon hade kommenterar:
Kul att läsa, men jag tycker det är fel att kalla överviktiga personer för mcdonalds barn. Vem vet, du ansek förstörde dennes dag helt?? Har man redan dålgit självförtroende behöver man inte göra det värre.


Dagens låt - Go go Joseph

C & C @ C's place

Gokväller allesammans ! :)

Kom precis hem från Charlie där jag har spenderat hela min kväll.
Vi lekte med Christina, bakade kladdkaka och spelade en jävla massa Rock band.
Jag har kommit på att jag måste verklige tränna upp min taktkänsla, den suger ju så in i helvete :P

Charlies familj va muchas trevlias och sånt gillar :D bjöd på hamburgare, mumisgt efter en hel dag dansande. Shit blev ju nästa kaos där idag, vi behöver vår Gordon som ändrar allt för det ska fungera.

Asså jag orkar faktiskt inte skriva så långt idag, fast jag har massa roliga saker att skriva och berätta om men orkar ej just nu. Men imorron blir det fest iallafall :D får ju hoppas på en roligare fest denna veckan. Älskling kommer också hem till mig och det är typ toppen på i:et eller vad fan man säger.



Veckans mongo:
Jag och Christel Enbent


Veckans Mongon

Slaktar priset och underbar dag

Tjena :)
Här kommer komma ett riktigt jävla långt inlägg, så de är bara att pela sig i ögonen och springa på toa innan du börjar läsa detta ;)

Vi börjar med min onsdag, skola som vanligt. Alltid lika skoj så vi går inte in på mer detaljer där tycker jag ;)

Så vi går direkt till när skolan tog slut :) då följde Muppen med mig hem och vi åt mackor, massa skojiga grejor hände då faktiskt. Jag visade henne att man fattar allt mycket lättare med ljud istället för att förklara med ord och vi hade massa skoj med storlekar :P vi kom även fram till att jag hade världens sämta håll känsla.... -.- jag satt vid mitt köksbord och sa att jag lätt kunde kasta två smörknivar från min stol ner i vasken, den första satt jag helt perfekt. Så då blev jag lite kaxig och sa att jag skulle klara den andra hur lätt som helst ;) men så klart failade jag... Jag träffade mitt på kanten av vasken och kniven flög till marken som en elefant som hoppar från ett flygplan. Det kom Nutella över hela mitt golv -.-

Sen fick vi ju invänta Robin, sakta men säkert så kom han hem till mig, lite segare än vanligt bara :) så då gick vi till ICA för jag skulle köpa dricka till min renade vatten som jag hade på en flaska som där inte skulle vara vatten i egentligen.
Ni fattar vad jag menar :D

Haha Robin blev total dissad på ICA när han tjatade på Muppen att hon skulle vänta utanför med han.. men ack nej, Muppen vandrade in med stolt på ICA för att kunna handla sig ett choklad som hon kunde förtära på vägen hem till Emelie. Påvägen hem till Emelie så sa jag till Angelica att jag hoppades på att hon och jag kunde bli KK senare i framtiden, att hon kunde följa med mig hem varje dag efter skolan och jag brukade tänka på det när vi sitter bredvid varandra i skolan och jag brukade tänka så om alla jag satt bredvid. HAHA så korkad hon är så tror hon på mig och blir mer eller mindre lite smått äcklad av mitt förslag :P Men jag och Robin fick oss ett gott skratt iallafall :D

Väll hemma hos Emelie så var där massa folk, vågar inte räkna upp alla för jag är rädd jag ska glömma någon så det skippar vi ;D där snackade dom om push-up bhs och då visade jag ännu en gång om hur mycket lättare det är att förklara med ljud än ord. Man bara schit, schot, sith... Alla fattar det? Men ni får tänka er med trevliga rörelser med händerna också :D Jaqqe satt och tyckte synd om mig för hon tyckte jag såg äcklad ut när jag drack :P fattar inte riktigt vad hon menade, det var ju smaskens :D

Efter ett tag promenade ett gäng halv packade ungdomar mot stationen. Det var ju lill lördag så då är det ju inget konstigt att supa till på en onsdag ;) något man kanske ska göra till en vana? Får tänka på de över en kopp kaffe och ett A4-papper... ett randigt papper ska det vara också :)
HAHA Bengan hade bromsspår i sina kalsonger, måste bara skriva det så jag inte glömmer det :)

Mene... påvägen dit så träffade vi på ett gäng små barn som stod och lekte krig i trädgården, då hände en jätte kul grej :D jag minns inte riktigt vad dom sa eller vad vi sa men minns en sak:

Liten unge:
Jag är faktiskt stark!
TobbE med tuff röst:
Säger du det en gång till så kommer jag och bryter ditt gevär!
Chokad liten unge blir helt tyst


Asså när jag tänker efter så var det rätt taskigt men vad gör man inte på impuls lixom ;) jag lever efter mina impulser helt enkelt :D men det hände faktiskt en rolig grej till. Där kom en tjockis på cykel med sin kompis så stanande jag och pekade på han och sa:

Men kolla, där är sån Mcdonalds unge ju! Det blir Mcdonalds ikväll va? Det syns .

Sen så skrek dom något till Jaqqe och hon svarade:
Sug min blygdläpp!
Tjock Unge:
Sug min torra kuk!


Haha fy fan vad kul vi hade åt det senare :D

På tåget hade vi massa av skoj också, jag drog ju en och en annan musikal låt och det uppskattades mycket, mest av Angelica faktiskt ;)

Väll inne i Helsingborg så blev det ju självklart Mcdonalds ! Fan nu kom jag på att jag hade ju kunnat ta med den tjocka ungen i en påse och rastat han vid fritösen :O
Där gjorde jag något jag aldrig har gjort innan, söp uppe på Mcdonalds xD vem visste att Mcdonalds sprite och vodka kunde smaka så gott ? :D kom på också till alla er som är rädda för att bli tagna på Knutpunkten med sprit, häll det i muggar från Mcdonalds, vem fan misstänker en ungdom med en mugg egentligen ?

Fulla och glada gick vårt lilla gäng vidare mot Tivoli, vi trängde oss fram till David där han stod med sina kompisar :) ibland är det trevligt med folk som står längre fram i kön :D Vakten på Tivoli tafsade på mig! Han trodde att jag hade dricka på mig! :O så dum är jag väll ändå inte ?

Sen blev det massa hoppanade, skrattande, dansande, sjungande, skrikande och sånt inne på Tivoli :P
Det första bandet såg jätte homo ut... dom brallorna var hemska och ha sångarens skrev i huvudet hela tiden var ju inte så trevligt faktiskt, hade hellre sett min mormor dansa naken på scenen... eller kanske inte... hon är ju gammal....

Mellan alla banden så passade jag och Jaqqe på att dansa lite vals, visste inte att jag var en sån grym jävel på att dansa det! Jag ska vara med i På spåret och Let's Dance nästa år med dom stegen ;)

Sen kom band nummer två, Goliath And The Giants. Glömmer alltid vad dom heter så jag letade faktiskt upp namnet och kopierade när jag skulle skriva det nu :P dom var riktigt bra faktiskt :D fast det visste jag redan. Tror jag fick ett plektrum från det bandet, inte helt säkert .

Och därefter kom band nummer tre, fy fan säger jag bara ! Fan roligare att lyssna på en mikrovågsugn i tre timmar med en ost i som smälter! Riktig bajs musik och så knuffades dom mycket :( Angelica fick sig en rejäl smäll men sen stod jag som en ring runt henne och skyddade henne så hon inte skulle råka ut för mer missnöjen den kvällen :P

Det fjärde och sista bandet kom sen, Paxcow!
Då jävlar röjdes det en massa och sånt trevligt, jag hade gett mig fan på att vinna röjar priset och det gjorde jag typ, jag vann ju slaktar priset :D det hörs mycket tuffare så jag är mycket stolt över det.
Jag hoppade upp på scenen igen och då blev gitarristen och basisten sura på mig och började knuffa på mig.. dom trodde jag hade förstört bas introt men sen fick jag reda på att basisten bara hade varit dålig :P Så haha på den !
Jag gjorde även min första stage dive ! Den failade.... jag landade på Rajja och Robin och båda ramlade på marken.. ni är visst klenare än jag trodde . Jag sjöng med på alla låtar och det gjorde en tjej med som kom fram och pratade med mig efter dom hade spelat:
Hur fan känner du till Paxcow och hur kan du alla deras låtar?
Jag:
Min bästa kompis spelar i Future Idiots som känner Alex som spelar trummor i Paxcow.
Hon:
Aha okej... själv har man knullat basisten i 4 år


Haha tyckte det var så jävla klockrent !

Efter deras spelning så blev det till Knutan igen och ännu en gång en runda in på Mcdonalds och beställa sig en fet mugg vatten ! Mums säger jag bara.
På tåget hem sjöng vi massa Disney låtar och allas röster bara failade totalt, det är så det ska vara på hemvägen :D


Jag tackar för en riktigt jävla rolig dag och alla som var med ! :D <3


Det ändå som hade gjort det hela bättre hade varit om Sara också hade följt med också :)<3

På tal om Sara så kan jag ju berätta om min torsdag nu :D
Jag hade skit skoj i skolan, hörs som om jag kommer skriva det mycket men det är ju sant.
Jag och Christel slogs på matten idag, jag kan erkänna att jag förlorade idag, men tar igen det imorron din jävel !

Efter skolan så kom Sara hem till mig, vi åt Diggi och tittade klart Twiligt, idag var det jag som somnade :P
Jag vet inte vad det var för speciellt idag men allt var så himla perfekt.

Sara Roos, du har gjort mig till den lyckligaste pojken i världen. Vem hade trott att när jag träffa dig första gången att du skulle bli min? Du är den underbaraste och sötaste människa som finns. När man ligger bredvid dig så känns det som det bara är du och jag i hela världen och ingen annan. Så fort du åker hem så saknar jag dig så nedrans mycket så det inte är sant. Jag blir mer och mer kär i dig varje gång jag träffar dig. Du finns i mina tankar och drömmar hela tiden. Jag tror inte du riktigt förstår hur mycket du betyder och hur glad du har fått mig att bli. Du är så perfekt på alla sätt, finns absolut ingenting jag hade velat ändra på ! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till .

// Din Tobbis <3




Detta var mitt jävla långa inlägg, läs det med kärlek precis som när du äter en Pågen macka :D
Jag ursäktar alla stavfel och sånt skit och alla mina smile gubbar, men jag tycker det är ett bra sätt att visa känslor på :)

Mitt slaktarpris!

För tidigt...

Godmorgon alla trogna läsare, jag vet inte vilka ni är ;)
Då gick man precis upp då, 20 minuter för tidigt. Finns tre anledningar till detta.
  1. Fick ett sms av Emelie 07.25, har legat vaken sen dess
  2. 08.06 får sms av Robin, blir så jävla rädd av vibrationen så vaknar helt
  3. Kunde inte somna om för en fet vit ruta har lysst på datorskärmen och jag orkade inte gå upp och släcka den.
Och jag behöver inte gå upp förens 08.35, detta är förjävligt....
-.-

Men idag ska vi ändå vara glada :) snart är det skola och jag känner på mig att det kommer bli en skojig dag :D
Idag blir det Popkorn iallafall, Paxcow ftw ! Idag ska jag vinna något av priserna iallafall, annars så blir jag lite kinkig faktiskt...

Nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, bara att jag måste skriva min svenska insändare sen när jag kommer hem, annars blir det typ cytt från min nya svenska lärare, bra första intryck man gör då lixom..

Dagens låt: Sum 41 - Pieces






Äventyr, dans och droger

Då skriver man blogg då för Christel Enbent tvingade mig -.- och för jag vill göra det :D
Tänkte ta och berätta om min trevliga dag idag då. Hade som vanligt massa skoj i skolan idag, men har så dåligt minne så minns inte riktigt allt skoj som händer men lovar att skriva ner det jag minns så jag kan vissa för alla att er klass suger och jag har den bästa :D

På lunch rasten var jag och Muppen på ett litet äventyr iallafall, vi stack till gynekologen :D jag hade dragit på mig något skit i helgen så jag fick en tops i snoppen men eftersom där var så mycket så fick det ta en toaborste, nu ser det typ roligt ut när jag kissar :D kommer film på youtube sen ;)

Nej så var det inte alls... vi var inte alls hos gynekologen men hade varit skit skoj om vi hade varit det :D
På vårt äventyr fick Muppen väldigt ont  i rumpan, vi behöver inte gå in på detaljer där ;P
Sen säger jag bara en sak :
Va sa du ?!

Bara Angelica som fattar men det var skit kul iallafall ;)

Sen på gympan skulle jag och Angelica tävla på rullbanden, jag ägde ju självklart ut henne ;) men vad hade någon förväntat sig egentligen ?

Sen så hade vi dans med musikalen, snacka om ändringar dom gör hela tiden... Och vi har premiär i slutet av april iallafall, då vill jag att alla ska komma dit och höra de vackra sångerna :D

Jag hade även utvecklingssamtal idag, gick väll bra tyckte jag allt :D kunde ju varit värre och bättre så de gick lagom helt enkelt .

Sen så fick jag pizza när jag kom hem för mina föräldrar tycker om mig mycket :)

Då har TobbE blivit beroende av tabletter, eller inte än men det kommer ju sen sakta men säkert.
Mer detaljerat av det kan ni ju få senare

Drain the pressure from the swelling,
The sensations overwhelming,
Give me a long kiss goodnight and everything will be alright
Tell me that I won't feel a thing
So give me Novacaine


Här kommer en liten film på en sjukt lång död orm :O


Godmorgon hönan

Jupp... då har man alltså vaknat idag igen... av sitt härliga alarm som är när min kusin skrattar... lika underhållande att vakna till det och överdrivna vibrationer över hela golvet. Måste ju ha mobilen på golvet på ett speciellt sätt för att kunna ladda den. Helt sjukt men sånt man får leva med. Men det är såna små problem som gör livet förjävligt som jag brukar säga. Fast jag älskar mitt liv :D finns ingenting att klaga på just nu faktiskt. <3

Idag är det tisdag, den enda dagen då jag börjar tidigigt... hemskt hemskt...
Jag ska iallafall gå i skolan idag sen ska jag dansa och därefter är det utvecklingssamtal.
Hoppas nu mina föräldrar tog mig seriöst när jag sa att jag hade ig-varning i både matte och gympa, annars kommer det bli en tjock liten chock :O

Har egentligen inte tid att sitta här men skriver iallafall, yeah jag är nörd !
Men måste faktiskt pysa nu, fick en härlig vibration från Charlie som sa att jag skulle komma till skolan och underhålla han.
Hoppas han inte förväntar sig att jag ska dansa eller köra en stand-up show för han... Jag kan jonglera med suddigummi och Kalas Puffar, det kallar jag underhållning :D

Nu ska jag köra lita Dax Vax i skallen och se sådär TobbE tuff ut ;)
Tjohej från mig till dig och en riktigt glad måndag önskar jag  :D <2

Kladdkaka, Twilight och ägg.

Ett inlägg från allas favorit TobbE kommer här :D
Idag har man då gått i skolan som på de flesta andra måndagar.
Hade mycket skoj idag, hade slagsmål med Christina på svenskan typ och massa annat skoj :D
Efter skolan hämtade jag upp Sara på Åbyplan, vi gick hem till mig och gjorde kladdkaka.

Och självklart så ska hon börja tramsa och hålla på med smeten så blev ju värsta kriget där, bomber och granater !
Eller mer brottning och klet. Men jag vann iallafall när jag körde slickepotten i skallen på henne på fyra olika ställen.
Yeah för faen !

Sen gav hon upp och gick och tvättade bort det, då stod jag där som en ensam segrare och skrek mitt seger skrik:
Yeah ! 
Fast blev ju lite skadad, men långt ifrån lika mö som min motståndare Sara Roos !

Synd bara att jag inte fotade, hade blivit ett roligt julkort till släkt och vänner :) eller kanske mer påskkort för det är ju trots allt närmare... hmm...

Sen blev det typ att kränga upp kakan och titta Twilight och vissa, nämner absolut inga namn, somnade ju så där låg man ju i sin ensamhet och tittade på bra film medans en annan låg med epilepsi anfall xD

Sen bankade min bror på dörren och bad mig koka ägg för det är det enda som jag är bra på i köket ! :D och att titta på när andra gör saker till mig såklart :)

TobbE, nu ska vi koka ägg och inte befrukta dom
Som han sa till mig när jag tittade ut med skallen i köket  :)

Så då blev det lite kokande och mobbning över att jag ska vara med i musikalen i skolan.. så då hämnades jag genom att spela upp några härliga låtar därifrån. TobbE är gangsta ;)

Efter det så åt vi då såklart :O sen så var Sara tvungen att åka hem.
Asså jag hatar verkligen när hon åker, jag vet att det inte är långt tills nästa gång vi ska träffas men där är ändå hemskt :(

Sen kom jag hem och då har jag suttit här och tuggat på mitt lillfinger så har ingen känsel i det :)

You're the best thing that ever happened to me <3

Skepp och hoj TobbE har blogg ! :O

Men tjenare ;)

Nu är jag en av alla andra töntar som har skaffat sig en blogg...
Här tänkte jag då skriva om mina dagar och mina sjuka tankar och fantasier. Men jag kommer fortfarande vara lika aktiv på bdb men inte lika långa texter. För dom texterna kommer här :D Här kan jag ju klubba och klabba hur mycket jag vill och skriva massa långa uppsatser med massa stavfel och annat trams ;)

Vi kan ju börja med om hur min helg har varit:

Fredag:
Först skola och sen blev det dans till klockan sex. 10 över sex tog jag bussen till Ängelholm för att träffa Sara och alla hennes kompisar. Vi käkade och lökade runder kan man väll uttrycka sig. Sen hem till Sara och sova där. Alltid lika mys :) <3

Lördag:
Vaknade bredvid min lilla Sara :) vi tog bussen till Klippan och var där vid tre. Sen var jag hundvakt och vi gick och köpte pizza, få ihop det ni ;) sen inväntade vi Muppen och då blev de pizza krängande :D efter de blev det typ väldigt tjejigt... massa sminkande och sånt så jag bara gled med. Sen kom Jaqqe och de blev lite värre -.- men sen kom Robin och då drog vi in lite manlighet i det hela ;D
Efter det blev det fest i Popfabriken med massa folk, jag hade skoj skoj iallafall :D

Söndag:
Säckigaste dagen på länge... vaknade bredvid Sara och vi åt väll frukost runt klockan ett, Kalas puffar! Vi tittade också G - Som i gemenskap, härlig B-film från 80-talet men sån gillar vi :D vi bara låg och säcka och timmarna gick och hon tog bussen hem vid fem tiden. Efter det har jag säckat själv i min ensamhet och huvudvärk. Men man är ju man så man klarar ju det ;)


Men allt för mig ikväll, ni kommer bli lagom uppdaterade ;)

CHRISTINA IN THE HAUSE!

HEEEJ TOBBTOBB! (och alla andra)  :D

Stinis här! :D Jag har ditt lösen :D hihi! :D Så när jag ändå är här ska jag ta och fixa in blogg lite! så du blir lika cool som jag och min blogg :D

Kolla in den på Kartsman.blogg.se

Ha det ! /C

RSS 2.0