Hockeyfrilla till mig och pottfrisyr till den lille

Godkväller landsmän. Det känns som det var skit länge sen jag bloggade om min dag. Har jag rätt eller fel? Huvudvärk eller tandvärk? Skokräm eller valpar?

Så jag tycker vi tar min dag från topp till tå. Vi börjar med att jag valde att köra en extrem säck dag. Frillan slak som en penis efter en dokumentär om fetma eller en reklam film om tandtråd. Så med slak frilla och joggingbrallor tröskade jag till skolan med tunga steg och musik som dunkade i mina öron.
Dagen började med Eso och jag var väldigt närma på att slå ihjäl en människa med ett tangentbord idag faktiskt, helt seriös. Jag stör mig så oerhört mycket på den människan som pratar som en b-skådis och aldrig kan säga ja eller nej. Skicka henne till Parlamentet och hon skulle vunnit skiten. Vi hade redovisning också, den gick väldigt fantasifullt framåt och ingen visste egentligen vad vi gjorde. Men klarade det gjorde vi och tuffa är vi inte.
Jag gjorde även en mega tuff sak. Jag kröp ner i en soptunna! Nu tänker ni en sån liten och det går ju inte. Jag menar en sån riktigt stor grön tunna. Den var fylld med papper men jag tryckte ner mig i den och blev omkring körd lita här och där. Jag hamnade också ute på en grässmata, inte något jag förväntade mig när jag tittade upp från mitt mörka rum.

Efter min soptunns runda så blev det historia i bara en timme och 40 mins. Jag tittade på en japansk dokumentär och Angelica tolkade stolt till mig. Fast hon hördes fransk så hon sög på det.

Sen blev det matematik. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för fel men det slutade med att jag satt med öronskydd runt mina öron och surade och var isolerad från omvärlden. Hemska lärare!

Nu tänker jag skriva en liten historia som var väldigt kul, så ta och läs den och försök fatta ;)
Angelica: Kan jag få låna suddit?
Jag och Christina kastar våra suddigummi på henne
Angelica suddar med Christinas stora och ignorerar mitt lilla
Jag: Varför tog du inte mitt suddigummi istället för hennes?
Christina lyfter upp båda suddigummina och säger:
Varför skulle hon vilja ha det där lilla suddit när hon kan få det här stora?
Jag: Storleken har faktiskt ingen betydelse
Angelica: Det är inte vad Sara har sagt till mig.
Då gjorde jag visst någon min när Angelica sa det och Christna och Angelica skrattade åt mig väldigt länge och jag blev ledsen...


Sen var det gympa och då var vi nere i gymmet och alla som känner mig vet ju att jag maxade allt och visade upp min extremt stora biffiga kropp för alla!

Efter det vare dans, var skoj skoj idag och vi kom långt fram idag. Toppen. Fyra av fem toasters eller något ;)

Därefter kom jag hem och åt min dagliga dos av mat, fast lite extra idag för jag var lite extra hungrig och extra sugen på några proteiner och extra sugen på kolhydrater.

Jag hade tänkt började på mitt historia arbete men ack nej jag orkade absolut inte, så då stack jag ut med Robin, Stuhr och Ziimpa. Vi gjorde nog faktiskt inget speciellt men hade riktigt kul iallafall. Känns som jag inte varit ute och socialiserat mig på länge. Bloggen tar över mitt liv helt enkelt :O

Där har vi min lilla dag i korthet. Den var sexig och mumsig som ett paket isterband eller godis från Polen. Jag saknar även Sara lite extra idag :)

Jag har kommit på att motionera är helt onödigt. Idag såg jag en tjockis som joggade. Visst om han vill bli av med vikten på det sättet så visst. Men jag tänkte mer på såna som är ute och joggar dagligen. Dom måste ju göra det konstant för det ska göra någon som helst nytta. Och har man verkligen någon större nytta av att ha en bra kondition? Nej jag tror inte det. Så jag kör stenhårt på min diet med chips och godis och drömmer att jag också en dag ska ta tag i tränandet och få sig lite muskler. Fast jag är rätt nöjd med mig själv så det blir väll om några år eller så.

Jag har kommit på att alla nya ego bilder på mig är jätte bögiga eftersom det är så mycket roligare så.
Här kommer en homo bild från idag :D



Puss på skinkan på er alla där ute ! :D<3

Kommentarer
Postat av: marie - du vet :P

haha din blogg va ju lite rolig o läsa :P

2009-03-31 @ 23:51:15
Postat av: sara

Hahah, stackars tobbe.. Angelica ljuger ;) <3

2009-04-01 @ 09:31:46
URL: http://saararoos.blogg.se/
Postat av: Angelica

Nähä tobbe, för du sa: Storleken spelar faktiskt ingen roll, fråga sara! Jag: Ja, hon om nån borde väl veta att storleken inte spelar roll! ;) hahaha.

2009-04-01 @ 09:32:19
URL: http://angelicaahlberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nähä tobbe, för du sa: Storleken spelar faktiskt ingen roll, fråga sara! Jag: Ja, hon om nån borde väl veta att storleken inte spelar roll! ;) hahaha.

2009-04-01 @ 09:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0